Brozovic pëlqehet nga Roma

Sport24.05.2016 21:19

Agjenti i Marcelo Brozovic, ka thënë se Roma e pëlqen shumë klientin e tij. 


Mesfushori po ashtu pëlqehet nga Chelsea dhe Arsenal.


“Roma është e interesuar për Brozovicin, por ky nuk është lajmi që sot”.


“Roma është e interesuar qe një kohë të gjatë. Ne nuk mund të bisedojmë me askënd pa na dhënë klubi autorizim”.


“A jeni takuar me Walter Sabatinin? Po, kemi biseduar për Anocicin”, ka thënë Miroslav Bicanic. 

Republika Plus