Bleona në krahët e një mashkulli misterioz

Showbiz21.05.2016 15:21

Ajo është gjithmonë në kërkim të një dallge të re. Është e zonja të tërheqë vemendjen dhe duket se kështu ndodhi edhe gjatë qëndrimit të saj të fundit në Cannes të Francës.


Por po aq me vëmendje shihen edhe meshkujt që qëndrojnë pranë saj. Ndonëse ata në shumicën e rasteve mbeten enigmatikë, sepse yjet e mëdhenj kështu veprojnë. Këte here ajo është fotografuar pranë nje djaloshi të ri i cili sipas informacioneve punon si model dhe quhet Rolando Lekaj.

 

Republika Plus