Haradinaj bëhet gati të ndryshojë anë

Radari19.02.2016 17:53

Dorëheqja e Ramush Hardinaj nga posti i deputetit të Kuvendit të Kosovës sinjalizon edhe shkëputjen e tij nga veprimet e opozitës dhe është përgatitje për t’u bërë pjesë e qeverisjes.

 

Mediat në Kosovë kanë lajmëruar disa herë sesi mundësi reale e tejkalimit të mospajtimeve mes pushtetit dhe opozitës është që njëri nga liderët e opozitës, Ramush Hardinaj, të përfshihet në qeverisje duke i dhënë një post ministror.

 

Edhe për bashkësinë ndërkombëtare, vetëm Ramush Haradinaj është partner i pranueshëm.

 

Lëvizja Vetëvendosje dhe Nisma për Kosovën nuk janë subjekte politike të pranueshme për bashkësinë ndërkombëtare. 

Rubrika "Radari" është hapësirë e komentimit të sjelljes politike dhe deklaratave kundërthënëse e të paargumentuara të politikanëve dhe figurave publike.

Republika Plus