Sjellje që ju bëjnë shumë më pak të pëlqyeshëm

Lifestyle30.05.2016 12:36

Askush nuk është perfekt, por ka disa gjëra që padyshim na bëjnë më pak të pëlqyeshëm te të tjerët.

 

Megjithatë është në dorën tonë t’i ndryshojmë. Ja 11 prej tyre:

 

1 - Kur postoni shumë foto në Facebook

 

2 - Kur flisni dhe jepni shumë informacione për veten që në fillim

 

3 - Kur mburreni

 

4 - Jeni gjithmonë negativë

 

5 - Jeni zakonisht vonë

 

6 - Merreni me thashetheme

 

7 - Kontrolloni telefonin kur bisedoni me të tjerët

 

8 - Nuk bëni kurrë pyetje

 

9 - Krijoni drama të kota

 

10 - Jeni hipokritë

 

11 - Nuk llogarisni paratë

 

Republika Plus