Në një lidhje, këto gjëra janë më të dëmshme se tradhëtia

Lifestyle26.05.2016 09:20

Nisin pa u vënë re dhe kjo i bën edhe më të rrezikshme.


Tradhëtia padyshim që është një mënyrë e shpejtë për të vënë në rrezik një lidhje sentimentale, por duhet thënë se ka disa gjëra të tjera, që mund të jenë edhe më të fuqishme se ajo. Mesa duket, disa prej gjërave që çojnë drejt ndarjes, nisin pa u vënë re dhe kjo i bën edhe më të rrezikshme.


1. Të gënjesh dhe t’i fshehësh gjëra partnerit


2. Të mos shprehësh ndjenjat e tua të afeksionit


3. Të ruash inatin në heshtje


4. Mungesa e komunikimit


5. Të jesh kokëfortë për qëndrimet e tua dhe të mos ndryshosh kurrë pozicion


6. Të zihesh vazhdimisht për gjëra të zakonshme të përditshmërisë tuaj


7. Të përulësh partnerin


8. Të qëndrosh në një lidhje sespe të leverdis


9. Manipulimi


10. Xhelozia e çmendur


11. Të shtiresh si dikush që nuk je në fillim të lidhjes


12. Të qëndroni së bashku sepse keni krijuar varësi nga njëri-tjetri /Cosmopolitan/

 

Republika Plus