10 gjëra për të cilat do të pendohemi 10 vite më vonë

Lifestyle01.06.2016 12:24

“Vetëm nëse…”- Këto dy fjalë krijojnë një nga shprehjet më të trishtueshme. Janë pikërisht 10 gjëra që çojnë në thënien e kësaj fraze, për të cilat ne do të pendohemi 10 vite më vonë nëse vazhdojmë t’i bëjmë:


1 - Të vendosim një maskë për të impresionuar të tjerët


2 - Të lejojmë dikë tjetër të krijojë ëndrrat tona


3 - Të mbajmë shoqëri negative


4 - Të jemi egoistë e të mendojmë vetëm për vete


5 - Të shmangim ndryshimin dhe zhvillimin


6 - Të dorëzohemi kur gjërat vështirësohen


7 - Të përpiqemi të mikro-menaxhojmë çdo gjë të vogël


8 - Të mjaftohemi me më pak se sa meritojmë në të vërtetë


9 - Të presim pafund deri nesër


10 - Të jemi dembelë e të dobët


 

Republika Plus