Shpend Ahemti e Kusari - Lila me nënshtetësi të re!

Lajme02.06.2016 15:02

Shpend Ahmeti dhe Mimoza Kusari – Lila tashmë kanë nënshtetësi të re.


Që të dy janë bërë më nënshtetësi të Republikës së Shqipërisë, raporton "zeri.info". 


Por nënshtetësinë e Shtetit Shqiptar e ka marr edhe gazetari dhe ish-deputeti i PDK-së, Berat Buzhala.


Në listë janë edhe disa kosovar të tjerë që tashmë janë shtetas shqiptar, krahas shtetësisë së Kosovës. 


Ky është dekreti i nënshkruar nga Presidenti Shqiptar. 

 

Republika Plus