Hapet fabrika e këpurdhave në Mitrovicë

Lajme02.06.2016 13:55

Sot në Mitrovicë u përurua fabrika më e madhe dhe më moderne në Evropë e këpurdhave të kultivuara.

 

“Pas shumë vështirësive dhe pengesave të kësaj qeverie, sot në Mitrovicë Jam shumë i lumtur që AKR dhe kryetari i Mitrovicës Bahtiri po jetëson premtimet elektorale dhe po e kthen në realitet shpresën e qytetarëve për zhvillim ekonomik,”, ka shkruar ndër t♪7 tjera kryetari i AKR’së Behgjet Pacolli në Facebook.


“Kjo fabrik sot ështe vetëm 20% e asaj se çka do të ndërtohet në të ardhmen e afërt në sektorin e prodhimit të këpurdhave.”, ka paralajmëruar Pacolli.

 

Republika Plus