Volkswagen Sport Coupe GTE Concept me pamje të re (Foto)

Auto & Tech01.06.2016 19:48

Volkswagen së fundmi pritet të sjellë në treg modelin e modifikuar të Sport Coupe GTE Concept. "Në këtë veturë janë të bëra bashkë evolucioni dhe revolucioni. Megjithëse është e bazuar në modelin DNA, ka formësime shumë më të mprehta", ka thënë Walter de Silva, një nga shefat ekzekutivë.


Përveç pamjes që ju mund ta shikoni përmes fotove akoma nuk ka asnjë informacion se si do të jetë kjo makinë, vetëm dihet se prezantimi i kësaj makine do të bëhet këtë vit.

 

Republika Plus