Shelby Cobra 289 e vitit 1964’ (Foto)

Auto & Tech28.05.2016 19:23

A mund të bëhet më fantastike se kaq kur flasim për makina? Ky model Shelby Cobra 289 e vitit 1964’ në ngjyrë blu me konture të bardha do t’ ju lërë pa fjalë! Pjesë e koleksionit Jim Click Ford Performance ky model fantastic u publikua në ankandin e Monterey – California në fund të këtij viti, duke mahnitur të pranishmit dhe jo vetëm.

 

 

 

 

 

 

 


 

Republika Plus