Projekti ‘Cosmos’ nga Jay Hyun Kim (Video)

Auto & Tech31.05.2016 12:29

Dizenjuesi Jay Hyun Kim ka përfunduar krijimin e tij të fundit të quajtur Cosmos. Hyun projektoi një orë që përfaqëson yjet parë nga hemisfera veriore.

 

Ora varet nga dy yje kryesore ‘big & little star’: ku ylli i madh tregon orët dhe ylli i vogël tregon minutat. Objekti gjithashtu është pajisur me sistem Bluetooth-i në mënyrë që të luajë muzikë. Ju ftojmë ta shihni!

 

Republika Plus