Ja super makinat që përdor policia në Tokio! (Video)

Auto & Tech27.05.2016 09:34

Prej kohësh në Shtetet e Bashkuara policët përdorin makina shumë të shpejta, po ashtu edhe në Itali e Dubai.


Po, në Tokio të Japonisë? Ky vend është i njohur për prodhimin e një numri të madh veturash cilësore dhe të shpejta.


Është pikërisht prodhuesi vendas Nissan, që e ka pajisur Policinë me vetura 300Z Nismos.


Tashmë kanë hyrë në funksion tre vetura të këtij modeli, ndërsa pritet që numri i tyre të shtohet.

 

Republika Plus