HP lançon linjën e re të laptopëve, desktop dhe aksesorë

Auto & Tech30.05.2016 08:54

HP është duke u kthyer në botën e lojrave me një linjë të re të produkteve të quajtur Omen. Seritë Omen do të kenë laptopë, Desktop, dhe aksesorë me çmime të ndryshme, nga notebook më të lira deri pajisje të tjera.Linja është lançuar sot me shpalljen e katër produkteve: dy laptopë, një ‘tower’ dhe një ekran.


Seritë Omen do të vijnë me dy laptopë thjesht të quajtur Omen, raporton TechSot.Al.


Dy laptopët Omen janë të diferencuara nga madhësia dhe karakteristikat. Modeli më i vogël ka një ekran 15.6 inç dhe fillon me një nga procesorët Core i3 Intel; modeli më i madh ka një ekran 17.3 inç dhe fillon me një procesor I5. Të dy mund të konfigurohen me një procesor i7, 16 GB RAM, një GeForce GTX 965M GPU, dhe një ekran 4K.


 

Republika Plus