Grand Scenic modeli më i ri nga Renault (Foto)

Auto & Tech26.05.2016 19:07

Grand Scenic, është modeli më i ri i makinës i prezantuar nga Renault. Ai është i pajisur me shtatë ulëse dhe rrota 20-inç. Makina ka një dizajn të ngjashëm me modelin Scenic që u prezantua në Geneva Motor Shoë.


Me gjatësi dhe gjerësi më të madhe sesa Grand Scenic i mëparshëm, modeli është 40 litra më i madh, që do të thotë se blerësit mund të shtojnë edhe dy ulëse prapa makinës.


Makina vjen me katër opsione në motor, përfshirë versionin hibrid dhe dy me benzinë. Modeli dCi 110 vjen me gjashtë shpejtësi manuale ose shtatë shpejtësi automatik, derisa dCi 130 është manual dhe dCi 160 ka gjashtë shpejtësi automatike.

 

Republika Plus