Apple është duke ndërtuar kompjuterin portativ perfekt

Auto & Tech25.05.2016 19:12

Apple po përgatitet të ri-projektojë në mënyrë radikale MacBook Pro këtë vjeshtë, sipas Ming-Chi Kuo, një analist me të dhëna të shkëlqyera në parashikimin e gjërave me të cilat punon Apple. Kuo thotë që MacBook-u i ri do të marrë disa gjumë nga MacBook-u ultra i hollë dhe do të ketë një ekran dytësor me prekje dhe një ndijor për shenjat e gishtave.

 

Kjo do të thotë që jemi në fillimin e një ndryshimi të rëndësishëm në linjën e MacBook, dhe MacBook Pro i ri do të jetë së shpejti kompjuteri portativ më i mirë që mund të blini, duke përfshirë më në fund gjithçka që përdoruesit Air kanë dashur prej vitesh.

 

Për momentin MacBook do të ketë standardet e ditëve të sotme, pak a shumë në një nivel me MacBook Air, por në pak vite karakteristikat e tij do të kalojnë ato të Air duke e bërë atë kryeveprën e Apple dhe zgjedhjen e kujtdo.


Në të ardhmen e afërt, MacBook Pro i radhës do të përfundojë duke qenë kompjuteri portativ perfekt, dhe shumë zotërues të MacBook Air do përfundojnë duke e blerë atë. Pas gjithë këtyre viteve Air ndjehet i lashtë krahasuar me MacBook-un e shkëlqyer të Apple me ekran të mprehtë. Pro i ri do të jetë i vetmi model që do të ketë shumë fuqi dhe një projektim modern.

 

Republika Plus